Om Kirsten Weiss

Jeg er journalist, forfatter og foredragsholder – og fandens nysgerrig!

Alt sammen gode grunde til at rejse rundt i Norden og i resten af verden for at forsøge at forstå, hvorfor mennesker føler, tænker og handler, som de gør. Hvordan den kultur, vi er opdraget i, påvirker vores måde at samarbejde, kommunikere, lede og forhandle på.

Jeg bruger journalistikken til at udforske det, jeg brænder for – Norden, kultur og ledelse. Jeg læser begærligt, spørger om alt, der pirrer min nysgerrighed, og siger sjældent nej til en undrende samtale om menneskers adfærd.

Jeg har løst opgaver om nordisk samarbejde for fx:

AstraZeneca, Deloitte,  MT Højgaard, Saab, MARS, Sodexo, PostNorden, SEB, Almirall, SAS Institute, Mills, Plum, Nordisk Råd, Nordisk Ministerråd, Nets, Posten Norge, Bayer Health Care, Codan, Danæg, Cowi, Nordisk Film, Norsk Dansk Handelskammer, Gjensidige, Finansforbundet i Norge, HK, Egmont, Tryg, Øresund Business Meeting, Nordic Defence Industry, SAS, Unit4, og flere andre.

Når jeg ikke arbejder med nordisk ledelse og kulturforskelle:

  • skriver jeg om ledelse – og andet der interesserer mig
  • underviser jeg i kommunikation og pressekontakt
  • skriver og redigerer jeg bøger – senest Motivation af Ulrik Wilbek.

Kort cv

  • Selvstændig journalist og kommunikationskonsulent
  • Journalist, SAS Corporate Communication, Stockholm
  • Journalist/studievært, DR
  • Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole
  • Bachelor i Film- og Medievidenskab, Københavns Universitet.
  • Løbende efteruddannelse i kulturforståelse, kommunikation, ledelse og journalistik.